Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Burak Hakki ( Kismet )

  Burak Hakki

Biography

May 23, 1972 in Istanbul, Turkey

O 38χρονος γοητευτικός πρωταγωνιστής της σειράς. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο αλλά γρήγορα, όπως συμβαίνει αρκετά τα τελευταία χρόνια με πολλούς συναδέλφους του τον κέρδισε η ηθοποιία. Έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους στην καριέρα του ως μοντέλο, ενώ το πρώτο του βήμα στην υποκριτική το έκανε 10 χρόνια πριν. Με το ταλέντο του, αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση δεν άργησε να κερδίσει το κοινό αλλά και τις γυναικείες καρδιές.

Αφού πρωταγωνίστησε για 10 συνεχόμενα χρόνια σε πάνω από 1000 διαφημιστικά μόδας σε πολλές χώρες και συμμετείχε σε περισσότερα από 10 διαφημιστικά σποτ, το 2000 έκανε στροφή στην ηθοποιία κι έπαιξε σε πολλές τουρκικές ταινίες και σειρές. Ευρέως όμως γνωστός έγινε χάρη στο ρόλο του Ali στην τηλεοπτική σειρά «Kaybolan Yillar» το 2006. η οποία και εκτόξευσε την καριέρα του στον κινηματογράφο. Οι Ελληνίδες τον γνώρισαν (και ξετρελάθηκαν μαζί του) τον Σεπτέμβριο του 2010, οπότε και άρχισε να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση το «Kismet», βασισμένο στη νουβέλα του Τούρκου Resat Nuri Guntekin και προβλήθηκε στην Τουρκία δύο συνεχόμενες σεζόν (2007-2009).

Filmography

Semum

Volkan2008

Dudaktan kalbe

Huseyin Kenan Gün (39 επεισόδια, 2007-2008)2007

Dünyayi Kurtaran Adam'in oglu

Gokmen2006

Gurbet kadini

Murat

Kirik ayna

Sima

 Προσωπικές ιστορίες
O Burak είναι δυστυχώς «πιασμένος»! Με τη σύζυγό του, Sema Simsek (που το 1995 εξελέγη Καλύτερο Μοντέλο της Τουρκίας και ήρθε τέταρτη στο διαγωνισμό «Best Model of the World»), γνωρίστηκαν το ’92, όταν και οι δύο μεσουρανούσαν ως μοντέλα. Έγιναν όμως ζευγάρι μόνο 5 χρόνια αργότερα για να παντρευτούν τελικά το 2001. Το πρώτο τους παιδί, ο Ρουζγκιάρ, ήρθε στον κόσμο το 2008 και όπου να 'ναι θα υποδεχτούν και το τέταρτο μέλος της οικογένειάς τους. Με το καλό!


Γνωρίζατε ότι ο Burak...
Γεννήθηκε στις 23 Μαΐου του 1972 στην Κωνσταντινούπολη.
Έχει ύψος 1.90 m.
Έχει πάρει Μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης απ’ όπου κέρδισε και μία υποτροφία για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Ελβετίας.
Στο πανεπιστήμιο ήταν δεινός μπασκετμπολίστας!
Ο πατέρας του έχει γεννηθεί στην Κομοτηνή.
Το 1994 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου στην Τουρκία. Έχει επίσης κατακτήσει τον τίτλο του ωραιότερου άντρα της Μεσογείου.
Η τελευταία του δουλεία στην τηλεόραση ονομάζεται «Maskeli balo».
 






Με δικά του λόγια:

Για την ηθοποιία:
«Είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός, πρέπει να δουλεύεις πολύ και να είσαι ανοιχτόμυαλος. Και 90 ετών να πας μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις ως ηθοποιός ενώ ως μοντέλο όχι» 
    




Για την εμφάνισή του:
«Πολλοί ηθοποιοί σπουδάζουν υποκριτική, κάνουν θέατρο και τελικά μπορεί να μείνουν και εκτός δουλειάς. Σαφέστατα για μένα λειτούργησε ως πλεονέκτημα η εμφάνισή μου».
Για τη διασημότητα
«Δεν με απασχολεί η δημοσιότητα. Μου αρέσει να συναντώ ανθρώπους και σέβομαι πάρα πολύ αυτούς που με θαυμάζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.